Surfers Norway

Nå samler vi alle surf- og brettesportene (vannbasert brettsport) i Norge, på en felles web basert plattform under navnet Surfers Norway. Her bygger vi inn alt av teknologiske løsninger både for den enkelte utøver (enten du er mosjonist eller toppidrettsutøver) og den enkelte klubb/forening i forhold til drift og klubbutvikling.

Hver gren/idrett og klubb får sitt underliggende domene og tilgang til ulike maler og løsninger basert på WordPress. Først ut er Norsk Brettseilerklubb for samling av alt om windsurfing/brettseiling med deres domene nbk.no som da blir en mal for de andre nasjonale surfe-grenene. For de lokale klubbene er Sola Brettseilerforening den første foreningen på sitt domene sbf.no / sbf.surfers.no, som også representerer en av flere webside maler andre foreninger kan ta i bruk.

Mange hundre dugnadstimer er brukt på hvordan det hele skal se ut og ikke minst fungere rent organisatorisik og driftsmessig bak det synlige. Logoen er tenkt midlertidig. Websiden(e) på de ulike underdomener på surfers.no utvikles gjennom flere faser og mye ligger foreløpig skjult.

Vi vil benytte 2023 til testing og utvikling sammen med noen få utvalgte pilotforeninger/klubber, samtidig som websidene og løsningene er fullt operative.

Våre sosiale mediekontoer som alle heter Surfers Norway vil vi ikke ta i bruk noe særlig før et stykke ut i 2023 sesongen.

Vi kommer med mer informasjon etterhvert.

Legg igjen en kommentar