Utviklingen av Surfers.no

Sist oppdatert: 11. april 2023.

Historikk

Surfers.no er resultatet av et lokalt og senere nasjonalt utviklingsarbeid innen de såkalte “freesports” med fokus på surfesport. Dette arbeidet ble startet av Christian Middelthon i 2017 og har pågått frem til i dag. Christian startet sin surfekarriere i 1984 og har siden den gang hatt surfesport som sin største fritidsinteresse. Freesport (frisport) er betegnelsen på aktiviteter som byr på høy grad av mestring og spenning hvor naturens elementer skaper lekeplassen. Til større utfordringer den enkelte mestrer, til mer gøy. Historikken for hele arbeidet bak Surfers Norway / Surfers.no kan du lese mer om her.

Christian Middelthons "surf wreck" 1989. Passerte speedometeret 100 (med alt utstyret på taket) da lettet forhjulene!

Organisering

Surfers Norway / surfers.no er ment å være et knutepunkt for kommunikasjon og en samarbeidsplattform både for de organiserte og uorganiserte grupper, lag og foreninger i Norge – for surfere av surfere. Det er først og fremst verktøy for å drive en mest mulig enkel administrasjon av en gruppe eller en forening som har stått i fokus for utviklingen av plattformen. Tanken bak er at hvis det administrative arbeidet minimeres og det meste foregår automtiask ved hjelp av teknologiske verktøy blir arbeidet mer lystbetont. Dermed skapes det muligheter for å ta fatt på de opppgavene som virkelig bidrar til å skape aktivitet, enn å skape mer administrativt arbeid. Les mer om organiseringen her…

Surfers.no – fase 1

Den første offentlige fasen av Surfers.no er det du ser i dag. En webside med en meny og noe innhold som oppdateres etterhvert som arbeidet går fremover. Bak dette ligger det masse erfaring og mye arbeid for hvordan det hele er satt sammen. Det du ser utgjør kun en ørliten del av det totale konseptet.

Mer informasjon kommer etterhvert…